Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ یولیوس لوتار فون مایر(Julius Lothar von Meyer) زاده ۱۹ اوت ۱۸۳۰ شیمی‌دان آلمانی هم دورهٔ دمیتری مندلیف بود که در رقابت با او در ارائه جدول تناوبی عنصرها تلاش می‌کرد که البته ناموفق بود و مندلیف را به عنوان پایه‌گذار جدول تناوبی می‌شناسند.

با فاصله پنج سال، مندلیف و مایر هر دو بر سر تحقیقی با روبرت بونزن شیمیدان آلمانی و کاشف طیف نشری خطی و عنصر سزیم، همکاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مایر در فارل، بخشی از آلمان امروزی به دنیا آمد.

پدرش فردریک آگوست میر، یک فیزیکدان بود. او پس از پایان دبیرستان برای تحصیل در رشته پزشکی در سال ۱۸۵۱ به دانشگاه زوریخ رفت و دو سال بعد به دانشگاه Würzburg جایی که رودولف فیرخو در آنجا استادآسیب‌شناسی بود، رفت.

مایر به تحصیل در زمینه زیست‌شیمی پرداخت و پس از پایان یک دوره از دانشگاه در سال ۱۸۵۴ به هایدلبرگ جایی که روبرت بونزن در آن استاد شیمی بود رفت.

وی رساله دکتری اش را بر روی کارکرد کربن مونوکسیددرخون متمرکز کرد و پس از تحصیل در مؤسسه فناوری کارلسروهه مشغول به کار شد.

از دیگر کارهای مایر می‌توان به چگونگی آرایش اتم‌های کربن در بنزن و جای‌گیری حلقه مانند آن‌ها اشاره کرد. البته او به پیوندهای یگانه و دوگانه که بعدها در ساختار فریدریش آگوست ککوله بود، اشاره نکرد.

در دوران جنگ فرانسه و پروس(امپراطوری آلمان قدیم)، موسسه فناوری کالسروهه به یک بیمارستان تبدیل شد و در آن دوران مایر نقش مهمی در پرستاری از زخمیان جنگی داشت. او در سال ۱۸۷۶ استاد شیمی دانشگاه توبینگن شد و تا هنگام مرگ در آنجا مشغول بود.

مایر بیشتر به دلیل نقشی که در دسته بندی عنصرها و تنظیم یک جدول برای آن‌ها داشت، شناخته شده است. مایر چنین گفت که اگر عنصرها برپایهٔ وزن اتمی مرتب شوند، در گروه‌هایی می‌افتند که ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی آن‌ها با فاصله‌ای ثابت تکرار می‌شود. وی در ۱۱ آوریل ۱۸۹۵ در 65 سالگی بدرود حیات گفت.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۸۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروش و خدابنده یک رقیب جدید پیدا کردند!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که سینا اسدبیگی هافبک دفاعی نیمکت‌نشین پرسپولیس باید ذاتا رقیب مسعود ریگی باشد اما حالا به‌نوعی با سروش رفیعی و محمد خدابنده‌لو رقابت خواهد کرد.

اسدبیگی در بازی با آلومنیویم اراک به جای مهدی ترابی وارد زمین شد اما با حضور او خدابنده‌لو که بعد از تعویض سروش عقب رفته بود تنها بعد از حدود 15 دقیقه بازی در کنار ریگی دوباره یک خط جلوتر رفت و البته بعد هم تعویض شد.

با این حال اسدبیگی در پست هافبک دفاعی مکمل و بازیکنی که باید ارتباط بین خطوط را برقرار کند درخشید چرا که هم یک گل فوق‌العاده زد هم یک پاس گل دیدنی به عیسی آل‌کثیر داد هم در آخرین دقایق بازی در وقت‌های معمول یک پاس تماشایی به علی نعمتی داد که این بازیکن در همکاری نافرجام با دانیال اسماعیلی‌فر موقعیتی را به باد داد که حسرتش بر دل اوسمار و پرسپولیسی‌ها ماند چرا که اگر آن توپ گل می‌شد (هر چند به نظر می‌رسید پاس آخر در موقعیت آفساید به اسماعیلی‌فر رسیده) پرسپولیس بازی را در همان وقت‌های معمول می‌برد و اصلا کار به وقت اضافه و پنالتی نمی‌کشید.

به هر حال سینا اسدبیگی که در تمام فصل جاری نیمکت‌نشین محض بوده و حتی با رفتن میلاد سرلک بدشانسی آورده که اوسمار از خدابنده‌لو و سروش رفیعی  یک خط عقب‌تر از جایی که باید بازی کنند، استفاده می‌کند در اراک درخشید و الا رقیبی جدی برای این دو بازیکن پاسور به حساب می‌آید.

اسدبیگی در حالی همچنان بازیکنی نیمکت‌نشین به حساب می‌آید که در فصل زمستان بحث معاوضه یا انتقالش به‌شدت مطرح بود اما ماند و حالا با احترام نظامی در تمرین آخر قبل از بازی بزرگ با سپاهان می‌خواهد بگوید سرباز پرسپولیس است و اگر باز هم نیمکت‌نشین باشد زمانی که به میدان برود تلاش خواهد کرد تا بدرخشد.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • سروش و خدابنده یک رقیب جدید پیدا کردند!